KONTAKT

Pošaljite nam upit ili naručite naše proizvode

ŽELITE NARUČITI PREMIUM TARTUFI PROIZVODE?

Uvijek možete proizvode naručiti i putem ove kontakt forme, no preporučujemo Vam da narudžbu ipak obavite, odnosno napravite i pošaljete putem narudžbenice na stranici “Proizvodi”.
Za preusmjeravanje na stranicu “Proizvodi” kliknite na tipku “Naruči”.

Iako smo ovu kontakt formu napravili za upite o proizvodima, tvrtki ili bilo kojoj drugoj vrsti upita, slobodno i ovdje pošaljite svoju narudžbu.
Za sve vrste upita stojimo Vam na raspolaganju.

KONTAKTIRAJTE NAS

INFO I KONTAKT PODACI

Premium tartufi je jednostavna i otvorena ekipa, koja je spremna na razgovor, dogovor i uživanje u društvu dobrih ljudi.

Za sva pitanja stojimo Vam na raspolaganju, no ako želite doći do nas, kako provjeriti naše proizvode, tako i možda kušati iste, slobodno iskoristite sve navedene kontakte i informacije koje Vam nudimo na ovoj stranici.

Prisutni smo i na društvenim mrežama, pa ako se osjećate sigurnije ili Vam je možda jednostavnije doći do nas (kontaktirati nas) putem Facebooka ili Instagrama, samo navalite.

PREMIUM TARTUFI D.O.O.

Lakošeljci 67 C
Novaki Motovunski
52424 Motovun

OIB: 49121936732

ŽELITE NAS KONTAKTIRTI ILI NAZVATI? KLIKNITE NA BROJ ILI E-MAIL ADRESU I KONTAKTIRAJTE NAS DIREKTNO SA VAŠEG MOBILNOG TELEFONA.

KONTAKT FORMA


  SKENIRAJTE QR KOD ZA ŽELJENU INFORMACIJU

  U nastavku su QR kodovi koji će Vam olakšati kontaktiranje Premium tartufi tvrtke, kao i naručivanje proizvoda iste. Napomenuti moramo da narudžbu možete napraviti i putem društvenih mreža.

  LOKACIJA

  E-MAIL

  MOBITEL 1

  MOBITEL 2

  FACEBOOK